Bedrijf laten ontruimen in Alkmaar of omgeving?

Bever

Hoe werkt het:

  • Altijd een gratis offerte en vaste prijs, zonder onverwachte kosten.
  • Duidelijk afgesproken, ontruiming hoe u het wilt.
  • Makkelijk te regelen & altijd snel geregeld.

Overstock/retour goederen

Heeft u overstock of retourgoederen waar u van af wilt? Ook deze kunt u laten ophalen door de Kringloopwinkel Alkmaar, indien de goederen nog bruikbaar zijn kunnen we dit gratis ophalen.

Heeft u overstock of retourgoederen die nog bruikbaar zijn maar u niet wilt dat het in Nederland verkocht wordt? Wij kunnen deze goederen gratis bij u ophalen en namens uw bedrijf doneren aan onze goede doelen in Gambia, Afrika.

Waarom Kringloopwinkel Alkmaar?

Kringloopwinkel Alkmaar kiezen voor het ontruimen van uw bedrijf is niet alleen de meest bewuste keuze omdat we dit voordelig aanbieden, maar ook omdat u zo kiest voor recyclen.

Wij van Kringloopwinkel Alkmaar zijn meer dan alleen een kringloop, wij zijn ook ervaren met ontruimingen en kunnen de zorgen hiervan volledig uit uw handen nemen.

Wij werken snel en gestructureerd op een professionele wijze, wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring en gaan respectvol en discreet te werk.
Waar andere bedrijven bruut en grof te werk gaan, gaan wij op een professionele wijze te werk en zorgen voor een snelle en fijne afhandeling, in de meeste gevallen kunnen we het binnen een dag ontruimt hebben.

Wilt u gebruik maken van onze service?

Wij bieden onze service voor het ontruimen voordelig aan maar omdat er vaak toch veel werk aan is en we kosten hebben aan het afstorten en recyclen van goederen moeten we er wel een bedrag voor in de rekening brengen.

Wilt u gebruik maken van onze service of heeft u hier nog vragen over?

Neem contact met ons op via de mail: info@kringloopwinkelalkmaar.nl ,  telefonisch: 072-520 50 50 of vul het formulier in op de website onder ”Aanleveren goederen”

Chat openen
Bericht sturen
Hallo 👋, heeft u een vraag? Stuur ons gemakkelijk een bericht of foto van uw op te halen goederen.