Woning laten ontruimen in Alkmaar of omgeving?

Bever

Hoe werkt het:

  • Altijd een gratis offerte en vaste prijs, zonder onverwachte kosten.
  • Duidelijk afgesproken, ontruiming hoe u het wilt.
  • Makkelijk te regelen & altijd snel geregeld.

Kringloopwinkel Alkmaar, altijd de beste keuze

Heeft u een woning in Alkmaar of omgeving die ontruimt moet worden, wilt u dit zo voordelig mogelijk geregeld hebben en wilt u dat de spullen ook nog zo veel mogelijk gerecycled worden?

Dat kan! Naast de reguliere ophaaldienst van de Kringloopwinkel Alkmaar kunnen wij ook het ontzorgen van een complete inboedel aanbieden. Wij bieden u een vrijblijvende gratis offerte.
Vaak moet er een woning volledig ontruimt worden na een nare gebeurtenis zoals een overlijden of scheiding, in zulke tijden komt er veel op u af. Om het voor u makkelijker te maken in zulke tijden kunnen wij van Kringloopwinkel Alkmaar deze zorgen uit uw handen nemen wat u een hoop tijd en gedoe bespaard.

Heeft u een woning te ontruimen buiten Alkmaar? Geen probleem! Wij kunnen ook bij u een woning komen ontruimen, neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u een huurwoning die ontruimt moet worden? Wij kunnen een woningbouw opleveringsgarantie geven zodat u er zelf helemaal geen omkijken naar heeft.

Om het voor u makkelijker te maken in zulke tijden kunnen wij van Kringloopwinkel Alkmaar de zorgen uit uw handen nemen wat u een hoop tijd en gedoe bespaard. Bij ons krijgt u altijd snel een realistische offerte en hoeft u niet verder te zoeken.

Huisontruiming na overlijden

Bij een overlijden komt er vaak veel op u af, u krijgt te maken met emoties en er is veel te regelen. Wij van Kringloopwinkel Alkmaar kunnen u ontzorgen van de volledige ontruiming.

Verhuizing naar kleinere woning

Bij een verhuizing naar kleinere woning (bijvoorbeeld senioren verhuizing, verhuizing na scheiding) heeft u vaak ineens te veel spullen voor uw nieuwe omgeving. Als u hierbij overgebleven spullen heeft kunnen wij u daar volledig van ontzorgen en geven we de spullen zo veel mogelijk een tweede leven. De woning ruimen wij leeg zoals afgesproken zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Huisontruiming bij scheiding

Ook als u in een echtscheiding zit kunnen wij u ontzorgen van de woningontruiming zodat u zelf kunt focussen op andere zaken in deze tijd.

Waarom Kringloopwinkel Alkmaar?

Kringloopwinkel Alkmaar kiezen voor het ontruimen van uw woning is niet alleen de meest bewuste keuze omdat we dit voordelig aanbieden, maar ook omdat u zo kiest voor recyclen.

Wij van Kringloopwinkel Alkmaar zijn meer dan alleen een kringloop, wij zijn ook ervaren met ontruimingen en kunnen de zorgen hiervan volledig uit uw handen nemen.

Wij werken snel en gestructureerd op een professionele wijze, wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring en gaan respectvol en discreet te werk.
Waar andere bedrijven bruut en grof te werk gaan, gaan wij op een professionele wijze te werk en zorgen voor een snelle en fijne afhandeling, in de meeste gevallen kunnen we het binnen een dag ontruimt hebben.

Waar gaan de spullen heen?

De spullen die wij ophalen krijgen zo veel mogelijk een 2e leven, een gedeelte wordt bij ons in de kringloopwinkel op de Zijperstraat in Alkmaar geplaatst zodat er weer iemand anders blij van wordt, ook gaat er een groot gedeelte van de spullen naar onze projecten in Afrika waar ze daar weer erg blij mee zijn. Helaas is er altijd wel een gedeelte waar geen 2e leven voor te vinden is en dat zullen wij moeten afvoeren.

Wilt u gebruik maken van onze service?

Wij bieden onze service voor het ontruimen voordelig aan maar omdat er vaak toch veel werk aan is en we kosten hebben aan het afstorten en recyclen van goederen moeten we er wel een bedrag voor in de rekening brengen.

Wilt u gebruik maken van onze service of heeft u hier nog vragen over?

Neem contact met ons op via de mail: info@kringloopwinkelalkmaar.nl ,  telefonisch: 072-520 50 50 of vul het formulier in op de website onder ”Aanleveren goederen”

Chat openen
Bericht sturen
Hallo 👋, heeft u een vraag? Stuur ons gemakkelijk een bericht of foto van uw op te halen goederen.