Woning laten ontruimen?

Wilt u zelf spullen langs brengen?

Dat kan! Naast de ophaaldienst van de Kringloopwinkel Alkmaar kunt u ook zelf spullen langs brengen.

Dit kan van maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 tot 17:30 en op zaterdagen vanaf 10:00 tot 16:30

Hoe werkt het?

Iedereen kan spullen brengen, wel vragen we om te kijken of de spullen niet stuk of incompleet zijn en dat het nog wel verkoopbaar is in de kringloopwinkel. Twijfelt u of dit zo is? Dan kunt u contact met ons op nemen om hier informatie over te vragen. Contact opnemen kan via de contact pagina of telefonisch via 072-5205050

Spullen brengen kan bij ons bij de ingang op de Zijperstraat 30, maar als het om veel spullen gaat vragen we u om het bij ons magazijn aan te bieden, dit is op nummer 26, rechts van de gebruikelijke ingang.

Waar gaan de spullen heen?

De spullen die wij ophalen krijgen zo veel mogelijk een 2e leven, een gedeelte word in de kringloopwinkel geplaatst, zodat er weer iemand anders blij van word en gaat er een groot gedeelte van de spullen naar onze projecten in Afrika waar ze daar ook blij mee zijn. Helaas is er ook een gedeelte waar geen 2e leven voor te vinden is en dat zullen wij moeten afstorten. Goederen afstorten hebben wij hoge kosten aan, daarom vragen we u naar uw goederen te kijken of het nog wat is voor in de kringloopwinkel.

 

Het team van Kringloopwinkel Alkmaar en onze doelstelling

Naast de spullen een 2e kans geven doen we dit ook bij mensen. Bij de Kringloopwinkel Alkmaar werken we met een vast team medewerkers, maar helpt ook mensen een tweede kans te geven via re-integratie en reclasserings- projecten zo helpen wij mensen die afstand hebben op de arbeidsmarkt door hun zo veel mogelijk te helpen door werk te bieden.

Ook hebben wij projecten in Afrika om daar te helpen en spullen naar toe te sturen, daar zorgen we voor een groot gedeelte van de aanvoer van spullen en zorgen wij voor werkgelegenheden.

Chat openen
Bericht sturen
Hallo 👋, heeft u een vraag? Stuur ons gemakkelijk een bericht of foto van uw op te halen goederen.