Grofvuil Laten Ophalen?

Grofvuil Laten Ophalen?

Bent u er niet tot toe in staat, heeft u geen tijd of vind u het makkelijk als u zelf niet uw grofvuil uit uw woning moet halen en afstorten? Wilt u dit door iemand anders laten doen?

Dat kan! Naast de reguliere ophaaldienst van de Kringloopwinkel kunnen wij ook het ontzorgen van grofvuil/oude meubelen aanbieden.
Bij het kopen van nieuwe meubels, tijdens het opruimen of dergelijke situaties zijn er vaak meubels of andere grote spullen waarvoor u misschien zelf niet de mogelijkheid heeft dit uw naar beneden te krijgen, uw woning uit te krijgen en het af te voeren. Om het voor u makkelijker te maken in zulk soort situaties hebben wij van Kringloopwinkel Alkmaar een service bedacht om deze zorgen uit uw handen nemen wat u een hoop tijd en gedoe bespaard.

Heeft u grofvuil op te halen buiten Alkmaar? Geen probleem! Wij rijden ook in de omgeving rondom, neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Waarom Kringloopwinkel Alkmaar?

Wij werken snel en gestructureerd op een professionele wijze, we hebben al meer dan 20 jaar ervaring en gaan respectvol en discreet te werk.
Waar andere bedrijven bruut en grof te werk gaan, gaan wij op professionele wijze te werk en zorgen we voor een snelle en fijne afhandeling.

De Kosten

Voor deze dienst moeten we natuurlijk kosten in rekening brengen, deze kosten zijn onderverdeeld in stortkosten bij een verwerkingsbedrijf, en arbeidsloon.

Neem contact op voor huidige tarieven, stortkosten zijn onderhevig aan het fluctueren van de markt.

Wilt u gebruik maken van onze service?

Wij bieden onze service voor het ophalen van grofvuil voordelig aan maar omdat er vaak toch veel werk aan is en we kosten hebben aan het afstorten en recyclen van goederen moeten we er wel een bedrag voor in de rekening brengen.

Wilt u gebruik maken van onze service of heeft u hier nog vragen over?

Neem contact met ons op via de mail: info@kringloopwinkelalkmaar.nl of telefonisch: 072-520 50 50

Chat openen
Bericht sturen
Hallo 👋, heeft u een vraag? Stuur ons gemakkelijk een bericht of foto van uw op te halen goederen.