Woning laten ontruimen?

Woning laten ontruimen?

Dat kan! Naast de reguliere ophaaldienst van de Kringloopwinkel kunnen wij ook het ontzorgen van een complete inboedel aanbieden.
Vaak moet er een woning volledig ontruimt worden na een nare gebeurtenis zoals een overlijden of scheiding, in zulke tijden komt er veel op u af. Om het voor u makkelijker te maken in zulke tijden kunnen wij van Kringloopwinkel Alkmaar deze zorgen uit uw handen nemen wat u een hoop tijd en gedoe bespaard.

Heeft u een woning te ontruimen buiten Alkmaar? Geen probleem! Wij kunnen ook bij u een woning komen ontruimen, neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Waarom Kringloopwinkel Alkmaar?

Wij werken snel en gestructureerd op een professionele wijze, we hebben al meer dan 20 jaar ervaring en gaan respectvol en discreet te werk.
Waar andere bedrijven bruut en grof te werk gaan, gaan wij op professionele wijze te werk en zorgen we voor een snelle en fijne afhandeling, in meeste gevallen kunnen we het binnen een dag ontruimt hebben.

Waar gaan de spullen heen?

De spullen die wij ophalen krijgen zo veel mogelijk een 2e leven, een gedeelte word in de kringloopwinkel geplaatst zodat er weer iemand anders blij van word, ook gaat er een groot gedeelte van de spullen naar onze projecten in Afrika waar ze daar weer erg blij mee zijn. Helaas is er altijd wel een gedeelte waar geen 2e leven voor te vinden is en dat zullen wij moeten afvoeren.

 

Wilt u gebruik maken van onze service?

Wij bieden onze service voor het ontruimen voordelig aan maar omdat er vaak toch veel werk aan is en we kosten hebben aan het afstorten en recyclen van goederen moeten we er wel een bedrag voor in de rekening brengen.

Wilt u gebruik maken van onze service of heeft u hier nog vragen over?

Neem contact met ons op via de mail: info@kringloopwinkelalkmaar.nl ,  telefonisch: 072-520 50 50 of vul het formulier in op de website onder ”Aanleveren goederen”

Chat openen
Bericht sturen
Hallo 👋, heeft u een vraag? Stuur ons gemakkelijk een bericht of foto van uw op te halen goederen.